picture-2600
picture-26002
banner-algemeen

Contact


Goretti Import
Krugerstraat 27
3531 AM Utrecht


Tel. 030 - 294 50 36


Kvk Utrecht: 30185353
BTW nr.NL001282081B76


Bezoek kan alleen op afspraak.
Bel of mail voor een afspraak of vul het onderstaande contactformulier in.

Contact formulier


We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Bent u particulier of wilt u slechts enkele producten bestellen, ga dan naar onze webwinkel:www.goretti-shop.nl

Algemene informatie


Goretti Import is een groothandel die zich heeft toegelegd op het importeren van artikelen uit Turkije en levert o.a. aan winkeliers/detaillisten, bedrijven en instellingen.


Particulieren kunnen via de webwinkel www.goretti-shop.nl bestellen.


Veel artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Grotere aantallen moeten over het algemeen besteld worden. Bij nabestellingen is de levertijd 4 tot 6 weken, afhankelijk van het artikel en de hoeveelheid.

Informatie:
Wilt u eerst wat informatie over prijzen, voorraad, levertijd etc., stuur dan een mail naar onderstaand mailadres. Bent u nog geen klant, vergeet dan niet uw (bedrijfs-)gegevens door te geven. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.
Bij diverse artikelen geldt een minimum afname. Over het algemeen geldt, hoe groter de afname, hoe hoger de korting.


Bestellen gaat als volgt:
Bestellingen kunnen per mail of telefonisch worden gedaan. Uw bestelling wordt per mail bevestigd en wij melden u dan tevens het totaalbedrag, de levertijd en de verzendkosten. Indien u akkoord gaat met de de ordebevestiging, sturen wij u de factuur. Zodra deze betaald is zullen de artikelen geleverd worden. E.e.a. zoals in de orderbevestiging vermeld.

Het is ook mogelijk om persoonlijk langs te komen. Maakt u dan wel eerst een afspraak. Wij hebben geen winkel, maar wel een kleine showroom.


Betaling en levering
Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur wordt per mail of post verstuurd. De artikelen worden nadat de betaling bij ons binnen is verstuurd. Indien u de artikelen komt afhalen dient u contant te betalen. Pinnen is niet mogelijk.


Betaling en levering Buitenland
Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur wordt per mail verstuurd. De artikelen worden zodra de betaling bij ons binnen is verstuurd. Voor de verzendkosten naar het buitenland worden afwijkende verzendkosten gehanteerd.


Bij levering aan ondernemers in een EU-land met een BTW-identificatienummer is het btw-tarief 0% (intracommunautaire levering).


Voor een Europese ICL levering met een orderwaarde kleiner dan € 150,- wordt € 12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Een geldig BTW nummer op bedrijfsnaam is een vereiste.

Algemene Voorwaarden Goretti Import


Op alle leveringen en bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassen, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht.
Via onderstaande link kunt u onze Algemene Voorwaarden ook zelf downloaden.

Copyright © 2002-2023 Goretti Import


Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, en/of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Goretti Import. De afbeeldingen op deze website mogen alleen gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Goretti Import vereist.


Nothing on this Web site may be downloaded, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, scanning, or modified in any way without express written permission from the copyright holder.